Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-09@03:52:28 GMT

ساعات کاری با نماز تنظیم شود

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۴۱۰۰۹

ساعات کاری با نماز تنظیم شود

حجت الاسلام کرامتی با یادآوری اهمیت نماز ، خواستار تنظیم ساعت کاری با وقت نماز شد و گفت: کارگر در جامعه اسلامی نباید برلی خواندن نماز زیر فشار کارفرما قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گلپایگان حجت الاسلام 《محمد تقی کرامتی》 در آئین افتتاح اتاق بازرگانی شهرستان گلپایگان به حدیث نظام نامه مسلمانان امام رضا (ع) اشاره کرد و گفت: امام رضا (ع) مسلمانان را به داشتن نظم و انضباط در زندگی فردی  اجتماعی، خانوادگی و نظام مدیریت کشور  و خارج نشدن از چهار چوب های انضباطی توصیه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه گلپایگان در تشریح این حدیث امام رضا(ع) به چهار بخش کردن اوقات زندگی اشاره کرد و افزود: بخشی از وقت انسان به ارتباط با خدا است و  نماز به عنوان مهم ترین ارتباط با خالق هستی باید حفظ شود و حادثه عاشورا از نماز شروع شد و با نماز خاتمه یافت.
وی خواهان حفظ پایگاه حقیقی نماز به خصوص در نزد مسئولان با مسئولیت های شد و تاکید کرد: ساعات کاری مراکز تولیدی به نحوی باشد که نماز کارگران آن آسیب نبیند و در جامعه اسلامی کارگر نباید برای خواندن نماز، زیر فشار کارفرما قرار گیرد.
حجت الاسلام کرامتی در ادامه تشریح حدیث به قرار دادن بخشی از  وقت را برای کسب روزی حلال اشاره کرد و ادامه داد: فعال کردن تولید کشور و کارهای مورد نیاز جمهوری اسلامی به صورت جهادی باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
امام جمعه گلپایگان دید و بازدید میان دوستان و خانواده ها را بخش دیگر از اوقات توصیف کرد و گفت: نگاه افراطی و تفریطی نباید به مسائل داشت که کشور و حتی خانواده ها از این افراط و تفریط آسیب دیده است و در مساله دید و بازدید و کار و اهمیت به خانواده باید تعادل رعایت شود.
وی پرداختن بخشی از ساعت زندگی به لذت حلال را قسمت دیگر حدیث امام رضا (ع ) خواند که اگر به موقع صورت نگیرد ، برای سه بخش دیگر  زندگی مشکل ایجاد می کند.
حجت الاسلام کرامتی تولید را بخشی از شناسنامه شهرستان گلپایگان خواند و اظهار امیدواری کرد: توجه به تولید و باز کردن گره های تولید، بخش تولید شهرستان سرعت قابل قبولی بگیرد./

پایان پیام/563

منبع: شبستان

کلیدواژه: امام جمعه گلپایگان گلپایگان نماز حجت الاسلام امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۱۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • اجتماع بزرگ دختران دانشجو در حرم حضرت معصومه(س) + تصاویر
  • گرفتاری‌های ما در چه چیزی ریشه دارد؟
  • اهتزاز پرچم ۱۴۴ متری حرم امام رضا (ع) در میدان نماز اسلامشهر
  • پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمان در پی درگذشت امام جمعه فقید بلوک جیرفت
  • درگذشت امام جماعت مسجدی در اندونزی هنگام نماز صبح+ فیلم
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود
  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • فوت یک امام جمعه در تصادف با آمبولانس